Overmars kan bli fristet til Tyneside forBillige Schweiz Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter, Chelsea Draktimidlertid har den tidligere billige fotballdrakter barn smak hos toon-fansen

 

Det har vært noen forslag om at den 48 år gamle nederlenderen Overmars kan bli fristet til Tyneside for å bli deres nye fotballdirektør og lede revolusjonen i nordøst.
Imidlertid har den tidligere vingen sterke bånd til Gunners etter å ha spilt for dem i tre sesonger mellom 1997-2000, og vunnet en Premier League og en FA-cup på den tiden.
Og noen mener at han kan bli et langsiktig mål for nord-londonerne hvis de bestemmer seg for å ha en shake-up bak kulissene.
Billige Schweiz Fotballdrakter Eks-Liverpool-spissen Dirk Kuyt sa også sin mening om situasjonen mens han snakket som en ekspert for RTL7 i løpet av uken.
Det gjenstår å se om Newcastle til slutt klarer å friste Overmars, men i mellomtiden er deres prioritet å utnevne en ny manager etter sparken av Steve Bruce tidligere denne uken.
billige fotballdrakter Vaktmester Graeme Jones har avslørt at han har blitt bedt om å ta ansvar for de neste to kampene mot Crystal Palace og Chelsea på midlertidig basis.

 

Chelsea Drakt Newcastle har i mellomtiden snakket med tidligere Roma-sjef Paulo Fonseca, som nå er den hete favoritten til jobben.
billige fodboldtrøjer Fonseca hadde samtaler med Tottenham i sommer før Spurs til slutt valgte Nuno Espirito Santo i stedet.
Og han er en mann som prioriterer angrepsfotball – noe som uten tvil vil falle i smak hos Toon-fansen.


Spanien Em Tröja